Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Saskia Visser Leerdam
Werk & Geld

Saskia Visser Leerdam 85.35 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Saskia Visser Leerdam en Gonny en Rudi IJssennagger. Binnen Werk en Geld scoort Saskia Visser Leerdam 85.35 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger.

In de in de categorie Werk en Geld is Saskia Visser Leerdam met 8.07 punten verschil iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 84.94 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 84.94 punten in relatie tot Saskia Visser Leerdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Saskia Visser Leerdam 33.54 Punten

Saskia Visser Leerdam scoort 33.54 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.4 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ruim de winner ten opzichte van Saskia Visser Leerdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Saskia Visser Leerdam 36.58 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Saskia Visser Leerdam en Gonny en Rudi IJssennagger. Saskia Visser Leerdam scoort 36.58 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Saskia Visser Leerdam met maaar 0.019999999999996 punten verschil, net gewonnnen van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: