Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Selvis Vu Marika
Werk & Geld

Selvis Vu Marika 68.43 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Selvis Vu Marika en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied. Selvis Vu Marika scoort 68.43 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.

Met 11.51 punten verschil scoort Selvis Vu Marika beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 71.82 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 71.82 punten in relatie tot Selvis Vu Marika in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Selvis Vu Marika 49.1 Punten

Selvis Vu Marika scoort 49.1 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.72 punten scoort Selvis Vu Marika slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Selvis Vu Marika 85.53 Punten

Binnen deze categorie scoort Selvis Vu Marika 85.53 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 74.79 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: