Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Sonja Vahl
Werk & Geld

Sonja Vahl 69.76 Punten

Sonja Vahl scoort 69.76 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sonja Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met een verschil van 39.6 punten is Sonja Vahl de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 19.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 19.68 punten in relatie tot Sonja Vahl. Het aantal van 19.68 punten redelijk laag.

Sonja Vahl 13.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sonja Vahl 13.16 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 13.16 punten redelijk laag.

Met 6.52 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Sonja Vahl in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sonja Vahl 10.61 Punten

Sonja Vahl scoort 10.61 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 10.61 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sonja Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 71.87 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Sonja Vahl in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: