Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Stephan Vahrmeijer
Werk & Geld

Stephan Vahrmeijer 61.22 Punten

Stephan Vahrmeijer scoort 61.22 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Stephan Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met 9.29 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Stephan Vahrmeijer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 51.25 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 51.25 punten in relatie tot Stephan Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Stephan Vahrmeijer 45.16 Punten

Stephan Vahrmeijer scoort 45.16 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.09 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Stephan Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stephan Vahrmeijer 22.58 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Stephan Vahrmeijer 22.58 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Stephan Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 5.62 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Stephan Vahrmeijer op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: