Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Stephanie Winkens Vu Maastricht
Werk & Geld

Stephanie Winkens Vu Maastricht 2.87 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Stephanie Winkens Vu Maastricht 2.87 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 2.87 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Stephanie Winkens Vu Maastricht en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met 0.54 punten verschil scoort Stephanie Winkens Vu Maastricht net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 95.23 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 95.23 punten in relatie tot Stephanie Winkens Vu Maastricht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Stephanie Winkens Vu Maastricht 1.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Stephanie Winkens Vu Maastricht 1.57 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 1.57 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 93.66 punten wint Gonny en Rudi IJssennagger ruim van Stephanie Winkens Vu Maastricht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Stephanie Winkens Vu Maastricht 25.18 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Stephanie Winkens Vu Maastricht 25.18 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Stephanie Winkens Vu Maastricht en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 12.02 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Stephanie Winkens Vu Maastricht op Liefdes en Relatie gebied dan Stephanie Winkens Vu Maastricht.
Bekijk ook de Combats tussen: