Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Tanck Christien Vragender En Bennie
Werk & Geld

Tanck Christien Vragender En Bennie 7.74 Punten

In relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger scoort Tanck Christien Vragender en Bennie 7.74 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 7.74 punten weinig. Financieel gezien zal Tanck Christien Vragender en Bennie zich niet erg aangetrokken voelen tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 54.43 punten is Tanck Christien Vragender en Bennie ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 14.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 14.56 punten in relatie tot Tanck Christien Vragender en Bennie. Het aantal van 14.56 punten redelijk laag.

Tanck Christien Vragender En Bennie 43.78 Punten

Tanck Christien Vragender en Bennie scoort 43.78 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.22 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Tanck Christien Vragender en Bennie op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tanck Christien Vragender En Bennie 0.48 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Tanck Christien Vragender en Bennie 0.48 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 0.48 punten is heel laag.
In deze categorie heeft Gonny en Rudi IJssennagger met ruim 94.18 punten verschil, duidelijk gewonnen van Tanck Christien Vragender en Bennie.
Bekijk ook de Combats tussen: