Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Tessa Van Der Jagt
Werk & Geld

Tessa Van Der Jagt 60.41 Punten

Tessa Van der Jagt scoort 60.41 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Tessa Van der Jagt en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 53.93 punten is Tessa Van der Jagt de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de werknemer is van Tessa Van der Jagt.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 59.67 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 59.67 punten in relatie tot Tessa Van der Jagt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tessa Van Der Jagt 99.06 Punten

Tessa Van der Jagt scoort 99.06 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.39 punten is Tessa Van der Jagt de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Tessa Van Der Jagt 85.03 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Tessa Van der Jagt 85.03 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Tessa Van der Jagt met ruim 81.3 punten heeft gewonnnen van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: