Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Tessa Vu Ziekenhuis
Werk & Geld

Tessa Vu Ziekenhuis 23.09 Punten

Tessa Vu ziekenhuis scoort 23.09 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Tessa Vu ziekenhuis en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 72.58 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Tessa Vu ziekenhuis op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 92.29 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 92.29 punten in relatie tot Tessa Vu ziekenhuis in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tessa Vu Ziekenhuis 51.26 Punten

Tessa Vu ziekenhuis scoort 51.26 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.03 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van Tessa Vu ziekenhuis de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tessa Vu Ziekenhuis 20.19 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Tessa Vu ziekenhuis 20.19 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Tessa Vu ziekenhuis en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 10.58 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Tessa Vu ziekenhuis op Liefdes en Relatie gebied dan Tessa Vu ziekenhuis.
Bekijk ook de Combats tussen: