Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Timo Vahlenkamp
Werk & Geld

Timo Vahlenkamp 85.09 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Timo vahlenkamp 85.09 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Timo vahlenkamp en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 10.65 punten scoort Timo vahlenkamp beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 55.69 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 55.69 punten in relatie tot Timo vahlenkamp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Timo Vahlenkamp 51.11 Punten

Timo vahlenkamp scoort 51.11 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.58 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Timo vahlenkamp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Timo Vahlenkamp 17.82 Punten

Timo vahlenkamp scoort 17.82 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 17.82 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Timo vahlenkamp en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 73.16 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Timo vahlenkamp in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: