Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahe Aykaz
Werk & Geld

Vahe Aykaz 11.51 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Vahe Aykaz 11.51 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 11.51 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Vahe Aykaz en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 44.08 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Vahe Aykaz de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Vahe Aykaz.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 31.52 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 31.52 punten in relatie tot Vahe Aykaz in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vahe Aykaz 89.11 Punten

Vahe Aykaz scoort 89.11 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.59 punten is Vahe Aykaz ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahe Aykaz 25.72 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Vahe Aykaz 25.72 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Vahe Aykaz en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 63.75 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk gewonnen van Vahe Aykaz in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: