Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahe Basmadjian
Werk & Geld

Vahe Basmadjian 21.2 Punten

Vahe basmadjian scoort 21.2 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Vahe basmadjian en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 10.88 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Vahe basmadjian in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 13.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 13.35 punten in relatie tot Vahe basmadjian. Het aantal van 13.35 punten redelijk laag.

Vahe Basmadjian 73.91 Punten

Vahe basmadjian scoort 73.91 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.56 punten is Vahe basmadjian ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahe Basmadjian 82.58 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Vahe basmadjian 82.58 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 69.25 punten heeft Vahe basmadjian duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: