Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahi Muradian
Werk & Geld

Vahi Muradian 1.06 Punten

In relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger scoort vahi Muradian 1.06 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 1.06 punten weinig. Financieel gezien zal vahi Muradian zich niet erg aangetrokken voelen tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over vahi Muradian. Met een verschil van 49.17 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van vahi Muradian de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 58.54 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 58.54 punten in relatie tot vahi Muradian in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vahi Muradian 10.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort vahi Muradian 10.55 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 10.55 punten redelijk laag.

Met een verschil van 47.99 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van vahi Muradian de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahi Muradian 68.82 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen vahi Muradian en Gonny en Rudi IJssennagger. vahi Muradian scoort 68.82 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint vahi Muradian met een duidelijk verschil van 65.16 punten van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: