Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahid Ibrovic
Werk & Geld

Vahid Ibrovic 86.46 Punten

Binnen Werk en Geld scoort vahid Ibrovic 86.46 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen vahid Ibrovic en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een duidelijk verschil van 58.3 punten is vahid Ibrovic de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de werknemer is van vahid Ibrovic.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 8.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 8.86 punten in relatie tot vahid Ibrovic. Het aantal van 8.86 punten behoorlijk laag.

Vahid Ibrovic 90.57 Punten

vahid Ibrovic scoort 90.57 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 81.71 punten wint vahid Ibrovic met gemak van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahid Ibrovic 49.15 Punten

vahid Ibrovic scoort 49.15 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen vahid Ibrovic en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met 1.4 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan vahid Ibrovic op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: