Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahida Medzikovic
Werk & Geld

Vahida Medzikovic 54.59 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort vahida medzikovic 54.59 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De samenwerkverhouding tussen vahida medzikovic en Gonny en Rudi IJssennagger kan sterk zijn.

Met een verschil van 31.87 punten is vahida medzikovic de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 17.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 17.3 punten in relatie tot vahida medzikovic. Het aantal van 17.3 punten redelijk laag.

Vahida Medzikovic 24.04 Punten

vahida medzikovic scoort 24.04 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.74 punten verschil scoort vahida medzikovic net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahida Medzikovic 84.66 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort vahida medzikovic 84.66 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 21.08 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan vahida medzikovic in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: