Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahide Bloebaum
Werk & Geld

Vahide Bloebaum 7.08 Punten

In relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger scoort vahide Bloebaum 7.08 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 7.08 punten weinig. Financieel gezien zal vahide Bloebaum zich niet erg aangetrokken voelen tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 16.31 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan vahide Bloebaum in de categorie werk en geld dan vahide Bloebaum.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 87.15 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 87.15 punten in relatie tot vahide Bloebaum in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vahide Bloebaum 89.09 Punten

vahide Bloebaum scoort 89.09 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.94 punten verschil scoort vahide Bloebaum net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahide Bloebaum 25.44 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft vahide Bloebaum 25.44 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen vahide Bloebaum en Gonny en Rudi IJssennagger, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 48.76 punten wint Gonny en Rudi IJssennagger het van vahide Bloebaum in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: