Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahide Yargin
Werk & Geld

Vahide Yargin 15.46 Punten

vahide yargin scoort 15.46 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 15.46 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen vahide yargin en Gonny en Rudi IJssennagger op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met een verschil van 72.09 punten heeft vahide yargin met ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 13.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 13.22 punten in relatie tot vahide yargin. Het aantal van 13.22 punten redelijk laag.

Vahide Yargin 18.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort vahide yargin 18.03 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 18.03 punten redelijk laag.

Met 4.81 punten verschil scoort vahide yargin net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahide Yargin 88.47 Punten

Binnen deze categorie scoort vahide yargin 88.47 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gonny en Rudi IJssennagger met ruim 87.64 punten verloren van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: