Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahl Bernadette
Werk & Geld

Vahl Bernadette 14.19 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Vahl Bernadette 14.19 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 14.19 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Vahl Bernadette en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 1.69 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Vahl Bernadette in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 64.43 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 64.43 punten in relatie tot Vahl Bernadette in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vahl Bernadette 62.56 Punten

Vahl Bernadette scoort 62.56 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 1.87 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Vahl Bernadette in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahl Bernadette 0.89 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Vahl Bernadette 0.89 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 0.89 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Vahl Bernadette en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 53.14 punten heeft Vahl Bernadette ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: