Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vahri Carruthers
Werk & Geld

Vahri Carruthers 60.65 Punten

vahri carruthers scoort 60.65 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen vahri carruthers en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met een verschil van 35.45 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van vahri carruthers de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 0.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 0.97 punten in relatie tot vahri carruthers. Het aantal van 0.97 punten behoorlijk laag.

Vahri Carruthers 58.05 Punten

vahri carruthers scoort 58.05 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.08 punten is vahri carruthers ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vahri Carruthers 28.79 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort vahri carruthers 28.79 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen vahri carruthers en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 8.77 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan vahri carruthers op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: