Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Van Rheenen Vu
Werk & Geld

Van Rheenen Vu 75.61 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Van Rheenen Vu en Gonny en Rudi IJssennagger. Van Rheenen Vu scoort 75.61 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 59.42 punten is Van Rheenen Vu de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de werknemer is van Van Rheenen Vu.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 45.02 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 45.02 punten in relatie tot Van Rheenen Vu in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Van Rheenen Vu 1.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Van Rheenen Vu 1.47 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 1.47 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 43.55 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van Van Rheenen Vu de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Van Rheenen Vu 23.48 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Van Rheenen Vu 23.48 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Van Rheenen Vu en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 35.58 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Van Rheenen Vu de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: