Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vedaasrdonk Kees
Werk & Geld

Vedaasrdonk Kees 38.12 Punten

vedaasrdonk Kees scoort 38.12 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen vedaasrdonk Kees en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met 7.63 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan vedaasrdonk Kees in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 11.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 11.62 punten in relatie tot vedaasrdonk Kees. Het aantal van 11.62 punten redelijk laag.

Vedaasrdonk Kees 56.79 Punten

vedaasrdonk Kees scoort 56.79 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 45.17 punten is vedaasrdonk Kees ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vedaasrdonk Kees 8.63 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort vedaasrdonk Kees 8.63 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 8.63 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen vedaasrdonk Kees en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 23.35 punten scoort vedaasrdonk Kees slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: