Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Veur Der Van Tessa
Werk & Geld

Veur Der Van Tessa 82.73 Punten

Binnen Werk en Geld scoort veur der Van Tessa 82.73 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen veur der Van Tessa en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 61.6 punten heeft veur der Van Tessa duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 10.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 10.31 punten in relatie tot veur der Van Tessa. Het aantal van 10.31 punten redelijk laag.

Veur Der Van Tessa 60.48 Punten

veur der Van Tessa scoort 60.48 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.17 punten is veur der Van Tessa ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Veur Der Van Tessa 67.67 Punten

veur der Van Tessa scoort 67.67 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen veur der Van Tessa en Gonny en Rudi IJssennagger.
Met een verschil van 29.53 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan veur der Van Tessa in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: