Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Viola Spijkenisse
Werk & Geld

Viola Spijkenisse 90.96 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Viola Spijkenisse en Gonny en Rudi IJssennagger. Binnen Werk en Geld scoort Viola Spijkenisse 90.96 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Viola Spijkenisse de leiding geeft over Gonny en Rudi IJssennagger. Met een verschil van 40.48 punten is Viola Spijkenisse de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 23.85 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 23.85 punten in relatie tot Viola Spijkenisse in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Viola Spijkenisse 24.57 Punten

Viola Spijkenisse scoort 24.57 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.72 punten verschil scoort Viola Spijkenisse net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Viola Spijkenisse 93.18 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gonny en Rudi IJssennagger zeer groot. Viola Spijkenisse scoort 93.18 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gonny en Rudi IJssennagger met ruim 85.44 punten verloren van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: