Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Viona De Vries
Werk & Geld

Viona De Vries 89.08 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Viona De vries 89.08 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Viona De vries en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 37.85 punten is Viona De vries de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 13.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 13.66 punten in relatie tot Viona De vries. Het aantal van 13.66 punten redelijk laag.

Viona De Vries 15.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Viona De vries 15.97 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 15.97 punten redelijk laag.

Met 2.31 punten verschil scoort Viona De vries net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Viona De Vries 55.57 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Viona De vries 55.57 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Viona De vries en Gonny en Rudi IJssennagger is sterk.
Met een verschil van 35.97 punten is Viona De vries de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: