Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Viona Groefsema
Werk & Geld

Viona Groefsema 77.64 Punten

Viona Groefsema scoort 77.64 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Viona Groefsema en Gonny en Rudi IJssennagger.

In de in de categorie Werk en Geld is Gonny en Rudi IJssennagger met 1.68 punten verschil iets beter dan Viona Groefsema.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 4.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 4.81 punten in relatie tot Viona Groefsema. Het aantal van 4.81 punten behoorlijk laag.

Viona Groefsema 64.37 Punten

Viona Groefsema scoort 64.37 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.56 punten is Viona Groefsema ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Viona Groefsema 29.85 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Viona Groefsema 29.85 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Viona Groefsema en Gonny en Rudi IJssennagger, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 39.2 punten verliest Viona Groefsema van Gonny en Rudi IJssennagger in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: