Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vkm Stappers
Werk & Geld

Vkm Stappers 32.45 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen vkm Stappers en Gonny en Rudi IJssennagger zijn. vkm Stappers scoort 32.45 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 57.08 punten is vkm Stappers ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 19.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 19.34 punten in relatie tot vkm Stappers. Het aantal van 19.34 punten redelijk laag.

Vkm Stappers 71.22 Punten

vkm Stappers scoort 71.22 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.88 punten is vkm Stappers ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vkm Stappers 39.53 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen vkm Stappers en Gonny en Rudi IJssennagger. vkm Stappers scoort 39.53 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft vkm Stappers met maaar 7.07 punten verschil, net gewonnnen van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: