Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vscheijdel Simons Gemma
Werk & Geld

Vscheijdel Simons Gemma 39.66 Punten

vscheijdel Simons Gemma scoort 39.66 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen vscheijdel Simons Gemma en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 43.68 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van vscheijdel Simons Gemma de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over vscheijdel Simons Gemma.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 35.1 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 35.1 punten in relatie tot vscheijdel Simons Gemma in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vscheijdel Simons Gemma 5.62 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort vscheijdel Simons Gemma 5.62 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 5.62 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 29.48 punten scoort vscheijdel Simons Gemma slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vscheijdel Simons Gemma 89.98 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort vscheijdel Simons Gemma 89.98 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 56.54 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger ruim verloren van vscheijdel Simons Gemma in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: