Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vu Marika Roggeman
Werk & Geld

Vu Marika Roggeman 65.95 Punten

Vu Marika roggeman scoort 65.95 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Vu Marika roggeman en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met een verschil van 28.57 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Vu Marika roggeman op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 69.42 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 69.42 punten in relatie tot Vu Marika roggeman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vu Marika Roggeman 3.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Vu Marika roggeman 3.38 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 3.38 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 66.04 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ruim de winner ten opzichte van Vu Marika roggeman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vu Marika Roggeman 54.12 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Vu Marika roggeman 54.12 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Vu Marika roggeman en Gonny en Rudi IJssennagger is sterk.
Met een verschil van 43.97 punten heeft Vu Marika roggeman verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: