Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Vu Thi
Werk & Geld

Vu Thi 21.25 Punten

Vu thi scoort 21.25 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Vu thi en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 62.37 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk gewonnen van Vu thi in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 6.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 6.74 punten in relatie tot Vu thi. Het aantal van 6.74 punten behoorlijk laag.

Vu Thi 50.86 Punten

Vu thi scoort 50.86 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.12 punten is Vu thi ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vu Thi 13.83 Punten

Vu thi scoort 13.83 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 13.83 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Vu thi en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 24.09 punten scoort Vu thi slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: