Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Wesley Vahrmeijer
Werk & Geld

Wesley Vahrmeijer 89.25 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Wesley Vahrmeijer 89.25 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Wesley Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een duidelijk verschil van 55.83 punten is Wesley Vahrmeijer de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de werknemer is van Wesley Vahrmeijer.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 55.51 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 55.51 punten in relatie tot Wesley Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wesley Vahrmeijer 10.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Wesley Vahrmeijer 10.11 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 10.11 punten redelijk laag.

Met een verschil van 45.4 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van Wesley Vahrmeijer de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wesley Vahrmeijer 61.83 Punten

Wesley Vahrmeijer scoort 61.83 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Wesley Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger.
Met een verschil van 27.11 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Wesley Vahrmeijer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: