Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Willem Vahlkamp
Werk & Geld

Willem Vahlkamp 45.84 Punten

Willem Vahlkamp scoort 45.84 punten op financiel gebied in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Willem Vahlkamp en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 8.22 punten verschil scoort Willem Vahlkamp net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 30.44 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 30.44 punten in relatie tot Willem Vahlkamp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Willem Vahlkamp 45.1 Punten

Willem Vahlkamp scoort 45.1 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.66 punten scoort Willem Vahlkamp beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Liefde en Relaties

Willem Vahlkamp 21.62 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Willem Vahlkamp 21.62 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Willem Vahlkamp en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 19.72 punten scoort Willem Vahlkamp beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: