Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Wim Vahlkamp Uti Leusdenuit Leusden
Werk & Geld

Wim Vahlkamp Uti Leusdenuit Leusden 55.1 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden 55.1 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De samenwerkverhouding tussen Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden en Gonny en Rudi IJssennagger kan sterk zijn.

Met een verschil van 45.9 punten is Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden de leiding geeft over Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 54.56 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 54.56 punten in relatie tot Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wim Vahlkamp Uti Leusdenuit Leusden 24.04 Punten

Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden scoort 24.04 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.52 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Wim Vahlkamp Uti Leusdenuit Leusden 84.69 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden 84.69 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 37.53 punten is Wim Vahlkamp uti leusdenuit Leusden de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: