Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Yvon Vahrmeijer
Werk & Geld

Yvon Vahrmeijer 1.61 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Yvon Vahrmeijer 1.61 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 1.61 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Yvon Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Gonny en Rudi IJssennagger met ruim 81.39 punten heeft gewonnnen van Yvon Vahrmeijer.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 48.61 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 48.61 punten in relatie tot Yvon Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Yvon Vahrmeijer 23.83 Punten

Yvon Vahrmeijer scoort 23.83 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.78 punten scoort Yvon Vahrmeijer slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Yvon Vahrmeijer 81.35 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Yvon Vahrmeijer 81.35 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 53.31 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger ruim verloren van Yvon Vahrmeijer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: