Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gregory Sedney Amsterdam vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 5.92 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 5.92 punten in relatie tot Gregory Sedney Amsterdam. Het aantal van 5.92 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Gregory Sedney Amsterdam zijn.

Met een verschil van 72.4 punten heeft Gregory Sedney Amsterdam met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gregory Sedney Amsterdam 50.12 Punten

Gregory Sedney Amsterdam scoort 50.12 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 59.4 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 59.4 punten in relatie tot Gregory Sedney Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.28 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Gregory Sedney Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 50.37 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 50.37 punten in relatie tot Gregory Sedney Amsterdam. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Gregory Sedney Amsterdam is sterk.
Met 2.76 punten verschil scoort Gregory Sedney Amsterdam net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: