Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Groningen Medendorp Marjan vs Investigations Quintana
Werk & Geld

Investigations Quintana 94.21 Punten

Binnen Werk en Geld scoort investigations quintana 94.21 punten ten opzichte van Groningen Medendorp Marjan. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen investigations quintana en Groningen Medendorp Marjan.

Met een verschil van 26.14 punten scoort Groningen Medendorp Marjan slechter dan investigations quintana op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Groningen Medendorp Marjan 27.07 Punten

Groningen Medendorp Marjan scoort 27.07 punten in relatie tot investigations quintana in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Investigations Quintana 96.85 Punten

investigations quintana scoort 96.85 punten in relatie tot Groningen Medendorp Marjan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.78 punten is investigations quintana ruim de winner ten opzichte van Groningen Medendorp Marjan in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Investigations Quintana 49.64 Punten

investigations quintana scoort 49.64 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Groningen Medendorp Marjan. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen investigations quintana en Groningen Medendorp Marjan zijn.
Met een verschil van 39.55 punten is Groningen Medendorp Marjan de ten opzicht van investigations quintana de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: