Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hafid Ijselstein vs Regina Baquedano Retamozo
Werk & Geld

Regina Baquedano Retamozo 16.05 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Regina Baquedano Retamozo 16.05 punten in relatie tot Hafid Ijselstein. 16.05 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Regina Baquedano Retamozo en Hafid Ijselstein zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 40.54 punten is Hafid Ijselstein de ten opzicht van Regina Baquedano Retamozo de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Hafid Ijselstein de leiding geeft over Regina Baquedano Retamozo.
Persoonlijke Vaardigheden

Hafid Ijselstein 86.37 Punten

Hafid Ijselstein scoort 86.37 punten in relatie tot Regina Baquedano Retamozo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Regina Baquedano Retamozo 25.06 Punten

Regina Baquedano Retamozo scoort 25.06 punten in relatie tot Hafid Ijselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 61.31 punten is Hafid Ijselstein ruim de winner ten opzichte van Regina Baquedano Retamozo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Regina Baquedano Retamozo 1 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Regina Baquedano Retamozo 1 punten in relatie tot Hafid Ijselstein. 1 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Regina Baquedano Retamozo en Hafid Ijselstein zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 4.4 punten verschil scoort Hafid Ijselstein net iets beter dan Regina Baquedano Retamozo op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: