Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Halbe Veenstra En Wiebigje Strijker vs Romy Grobbe
Werk & Geld

Romy Grobbe 79.02 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Romy Grobbe en Halbe Veenstra en wiebigje Strijker. Romy Grobbe scoort 79.02 punten in relatie tot Halbe Veenstra en wiebigje Strijker in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 48.57 punten is Romy Grobbe de ten opzicht van Halbe Veenstra en wiebigje Strijker de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Romy Grobbe de leiding geeft over Halbe Veenstra en wiebigje Strijker.
Persoonlijke Vaardigheden

Halbe Veenstra En Wiebigje Strijker 94.52 Punten

Halbe Veenstra en wiebigje Strijker scoort 94.52 punten in relatie tot Romy Grobbe in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Romy Grobbe 63.2 Punten

Romy Grobbe scoort 63.2 punten in relatie tot Halbe Veenstra en wiebigje Strijker in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.32 punten is Halbe Veenstra en wiebigje Strijker de ten opzicht van Romy Grobbe de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Romy Grobbe 11.19 Punten

Romy Grobbe scoort 11.19 punten in relatie tot Halbe Veenstra en wiebigje Strijker op Liefdes en Relatie gebied. 11.19 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Romy Grobbe en Halbe Veenstra en wiebigje Strijker zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 75.97 punten heeft Halbe Veenstra en wiebigje Strijker met gemak gewonnen van Romy Grobbe in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: