Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hans Slingerland Van Bemmelen vs Samtina Van Der Helm
Werk & Geld

Samtina Van Der Helm 80.46 Punten

Binnen Werk en Geld scoort samtina Van der helm 80.46 punten ten opzichte van Hans Slingerland Van bemmelen. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen samtina Van der helm en Hans Slingerland Van bemmelen.

Met 6.09 punten verschil scoort samtina Van der helm net iets beter dan Hans Slingerland Van bemmelen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Hans Slingerland Van Bemmelen 39.31 Punten

Hans Slingerland Van bemmelen scoort 39.31 punten in relatie tot samtina Van der helm in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Samtina Van Der Helm 78.83 Punten

samtina Van der helm scoort 78.83 punten in relatie tot Hans Slingerland Van bemmelen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.52 punten is samtina Van der helm de ten opzicht van Hans Slingerland Van bemmelen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Samtina Van Der Helm 61.28 Punten

samtina Van der helm scoort 61.28 punten in relatie tot Hans Slingerland Van bemmelen in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen samtina Van der helm en Hans Slingerland Van bemmelen.
Met een verschil van 28.68 punten scoort samtina Van der helm slechter dan Hans Slingerland Van bemmelen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: