Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Harmen Doornebal Scherpezeel vs Jantien Van Der Meer
Werk & Geld

Jantien Van Der Meer 28.32 Punten

Jantien Van der meer scoort 28.32 punten in relatie tot Harmen doornebal Scherpezeel in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jantien Van der meer en Harmen doornebal Scherpezeel zijn.

Met 9.11 punten verschil scoort Jantien Van der meer net iets beter dan Harmen doornebal Scherpezeel in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Harmen Doornebal Scherpezeel 18.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Harmen doornebal Scherpezeel 18.53 punten in relatie tot Jantien Van der meer. Het aantal van 18.53 punten redelijk laag.

Jantien Van Der Meer 37.61 Punten

Jantien Van der meer scoort 37.61 punten in relatie tot Harmen doornebal Scherpezeel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.08 punten scoort Jantien Van der meer beter dan Harmen doornebal Scherpezeel in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Harmen doornebal Scherpezeel.
Liefde en Relaties

Jantien Van Der Meer 1.77 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jantien Van der meer 1.77 punten in relatie tot Harmen doornebal Scherpezeel. 1.77 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jantien Van der meer en Harmen doornebal Scherpezeel zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 5.64 punten verschil scoort Harmen doornebal Scherpezeel net iets beter dan Jantien Van der meer op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: