Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Heidy Steenbruggen vs Terence Thielman
Werk & Geld

Terence Thielman 64.97 Punten

Terence Thielman scoort 64.97 punten in relatie tot Heidy Steenbruggen in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Terence Thielman en Heidy Steenbruggen op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 59.87 punten is Terence Thielman de ten opzicht van Heidy Steenbruggen in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Heidy Steenbruggen de werknemer is van Terence Thielman.
Persoonlijke Vaardigheden

Heidy Steenbruggen 6.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Heidy Steenbruggen 6.68 punten in relatie tot Terence Thielman. Het aantal van 6.68 punten behoorlijk laag.

Terence Thielman 56.11 Punten

Terence Thielman scoort 56.11 punten in relatie tot Heidy Steenbruggen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.43 punten is Terence Thielman ten opzichte van Heidy Steenbruggen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Terence Thielman 97.81 Punten

Terence Thielman scoort 97.81 punten in relatie tot Heidy Steenbruggen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Heidy Steenbruggen zeer groot.
Met een verschil van 16.14 punten scoort Terence Thielman beter dan Heidy Steenbruggen op Liefdes en Relatie gebied dan Heidy Steenbruggen.
Bekijk ook de Combats tussen: