Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Helena Visscher vs Wilfried Van Duist Janneke Agteresch
Werk & Geld

Wilfried Van Duist Janneke Agteresch 83.79 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Wilfried Van Duist Janneke Agteresch 83.79 punten ten opzichte van Helena Visscher. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Helena Visscher en Wilfried Van Duist Janneke Agteresch.

Met 7.54 punten verschil scoort Helena Visscher net iets beter dan Wilfried Van Duist Janneke Agteresch in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Helena Visscher 81.7 Punten

Helena Visscher scoort 81.7 punten in relatie tot Wilfried Van Duist Janneke Agteresch in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wilfried Van Duist Janneke Agteresch 53.06 Punten

Wilfried Van Duist Janneke Agteresch scoort 53.06 punten in relatie tot Helena Visscher in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.64 punten scoort Wilfried Van Duist Janneke Agteresch slechter dan Helena Visscher op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Wilfried Van Duist Janneke Agteresch 48.99 Punten

Wilfried Van Duist Janneke Agteresch scoort 48.99 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Helena Visscher. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Wilfried Van Duist Janneke Agteresch en Helena Visscher zijn.
Met een verschil van 12.37 punten scoort Helena Visscher beter dan Wilfried Van Duist Janneke Agteresch op Liefdes en Relatie gebied dan Wilfried Van Duist Janneke Agteresch.
Bekijk ook de Combats tussen: