Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Helma De Hoon vs Marije Romeijn
Werk & Geld

Marije Romeijn 88.05 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marije Romeijn en Helma De hoon. Binnen Werk en Geld scoort Marije Romeijn 88.05 punten ten opzichte van Helma De hoon.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marije Romeijn de leiding geeft over Helma De hoon. Met een verschil van 49.55 punten is Marije Romeijn de ten opzicht van Helma De hoon de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Helma De Hoon 54.85 Punten

Helma De hoon scoort 54.85 punten in relatie tot Marije Romeijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marije Romeijn 0.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marije Romeijn 0.73 punten in relatie tot Helma De hoon. Het aantal van 0.73 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 54.12 punten is Helma De hoon ruim de winner ten opzichte van Marije Romeijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marije Romeijn 11.75 Punten

De aantrekkingskracht tussen Marije Romeijn en Helma De hoon zal niet heel sterk zijn. Marije Romeijn scoort namelijk maar 11.75 punten in relatie tot Helma De hoon in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Helma De hoon met maaar 4.18 punten verschil, net gewonnnen van Marije Romeijn.
Bekijk ook de Combats tussen: