Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hemmink Klein Fred vs Schoemaker Willem Jan
Werk & Geld

Schoemaker Willem Jan 21.35 Punten

Schoemaker Willem Jan scoort 21.35 punten in relatie tot Hemmink Klein Fred in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Schoemaker Willem Jan en Hemmink Klein Fred zijn.

Met een verschil van 19.78 punten scoort Schoemaker Willem Jan beter dan Hemmink Klein Fred in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Hemmink Klein Fred 1.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hemmink Klein Fred 1.05 punten in relatie tot Schoemaker Willem Jan. Het aantal van 1.05 punten behoorlijk laag.

Schoemaker Willem Jan 86.02 Punten

Schoemaker Willem Jan scoort 86.02 punten in relatie tot Hemmink Klein Fred in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 84.97 punten wint Schoemaker Willem Jan met gemak van Hemmink Klein Fred in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Schoemaker Willem Jan 76.33 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Schoemaker Willem Jan en Hemmink Klein Fred. Schoemaker Willem Jan scoort 76.33 punten in relatie tot Hemmink Klein Fred in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 51.26 punten heeft Hemmink Klein Fred ruim verloren van Schoemaker Willem Jan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: