Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hengelo Seda vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 6.12 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 6.12 punten in relatie tot Hengelo Seda. Het aantal van 6.12 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Hengelo Seda zijn.

Met een duidelijk verschil van 51.55 punten is Hengelo Seda de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Hengelo Seda.
Persoonlijke Vaardigheden

Hengelo Seda 63.88 Punten

Hengelo Seda scoort 63.88 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 3.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 3.15 punten in relatie tot Hengelo Seda. Het aantal van 3.15 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 60.73 punten is Hengelo Seda ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 50.38 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 50.38 punten in relatie tot Hengelo Seda. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Hengelo Seda is sterk.
Met een verschil van 27.64 punten scoort Hengelo Seda slechter dan Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: