Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Henko Lopers vs Petra Waltmans
Werk & Geld

Petra Waltmans 17.42 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Petra Waltmans 17.42 punten in relatie tot henko Lopers. 17.42 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Petra Waltmans en henko Lopers zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 58.77 punten is henko Lopers de ten opzicht van Petra Waltmans in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Petra Waltmans de werknemer is van henko Lopers.
Persoonlijke Vaardigheden

Henko Lopers 5.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort henko Lopers 5.5 punten in relatie tot Petra Waltmans. Het aantal van 5.5 punten behoorlijk laag.

Petra Waltmans 20.77 Punten

Petra Waltmans scoort 20.77 punten in relatie tot henko Lopers in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 15.27 punten scoort Petra Waltmans beter dan henko Lopers in de categorie persoonlijke vaardigheden dan henko Lopers.
Liefde en Relaties

Petra Waltmans 32.34 Punten

Petra Waltmans scoort 32.34 punten in relatie tot henko Lopers in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Petra Waltmans en henko Lopers zijn.
Met een verschil van 13.25 punten scoort Petra Waltmans beter dan henko Lopers op Liefdes en Relatie gebied dan henko Lopers.
Bekijk ook de Combats tussen: