Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Henriette Hora Siccama vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 61.5 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 61.5 punten in relatie tot Henriette Hora Siccama in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Henriette Hora Siccama op financiel gebied.

Met een verschil van 36.01 punten is Henriette Hora Siccama de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Henriette Hora Siccama 62.56 Punten

Henriette Hora Siccama scoort 62.56 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 70.16 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 70.16 punten in relatie tot Henriette Hora Siccama in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.6 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Henriette Hora Siccama in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 22.59 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 22.59 punten in relatie tot Henriette Hora Siccama. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Henriette Hora Siccama is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 37.57 punten is Henriette Hora Siccama de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: