Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Henriette Hora Siccema vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 38.1 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 38.1 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Henriette Hora siccema. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en Henriette Hora siccema zijn.

Met 9.63 punten verschil scoort Henriette Hora siccema net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Henriette Hora Siccema 18.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Henriette Hora siccema 18.06 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 18.06 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 11.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 11.48 punten in relatie tot Henriette Hora siccema. Het aantal van 11.48 punten redelijk laag.

Met 6.58 punten verschil scoort Henriette Hora siccema net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 83.63 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Patricia IJsseldijk 83.63 punten ten opzichte van Henriette Hora siccema. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 20 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Henriette Hora siccema op Liefdes en Relatie gebied dan Henriette Hora siccema.
Bekijk ook de Combats tussen: