Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Herma Anna Wielinga vs Marinus Bramsen
Werk & Geld

Marinus Bramsen 79.21 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marinus Bramsen en Herma Anna Wielinga. Marinus Bramsen scoort 79.21 punten in relatie tot Herma Anna Wielinga in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 66.64 punten heeft Marinus Bramsen duidelijk gewonnen van Herma Anna Wielinga in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Herma Anna Wielinga 17.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Herma Anna Wielinga 17.96 punten in relatie tot Marinus Bramsen. Het aantal van 17.96 punten redelijk laag.

Marinus Bramsen 17.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marinus Bramsen 17.11 punten in relatie tot Herma Anna Wielinga. Het aantal van 17.11 punten redelijk laag.

Met 0.85 punten verschil scoort Herma Anna Wielinga net iets beter dan Marinus Bramsen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marinus Bramsen 73.7 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marinus Bramsen en Herma Anna Wielinga. Marinus Bramsen scoort 73.7 punten in relatie tot Herma Anna Wielinga in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 72.58 punten heeft Marinus Bramsen met gemak gewonnen van Herma Anna Wielinga in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: