Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hermance Hora Siccama vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 7.85 Punten

In relatie tot Hermance Hora Siccama scoort Patricia IJsseldijk 7.85 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 7.85 punten weinig. Financieel gezien zal Patricia IJsseldijk zich niet erg aangetrokken voelen tot Hermance Hora Siccama.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Hermance Hora Siccama de leiding geeft over Patricia IJsseldijk. Met een verschil van 49.22 punten is Hermance Hora Siccama de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Hermance Hora Siccama 9.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hermance Hora Siccama 9.5 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 9.5 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 84.8 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 84.8 punten in relatie tot Hermance Hora Siccama in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 56.74 Punten

De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Hermance Hora Siccama zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 56.74 punten in relatie tot Hermance Hora Siccama.
Met een verschil van 43.65 punten wint Patricia IJsseldijk het van Hermance Hora Siccama in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: