Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hermens Joris vs Maria Dokter
Werk & Geld

Maria Dokter 25.61 Punten

Maria Dokter scoort 25.61 punten in relatie tot Hermens Joris in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Maria Dokter en Hermens Joris zijn.

Met een verschil van 34.98 punten is Hermens Joris de ten opzicht van Maria Dokter de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Hermens Joris 9.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hermens Joris 9.9 punten in relatie tot Maria Dokter. Het aantal van 9.9 punten behoorlijk laag.

Maria Dokter 19.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Maria Dokter 19.24 punten in relatie tot Hermens Joris. Het aantal van 19.24 punten redelijk laag.

Met 9.34 punten verschil scoort Maria Dokter net iets beter dan Hermens Joris in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maria Dokter 7.85 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Maria Dokter 7.85 punten in relatie tot Hermens Joris. 7.85 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Maria Dokter en Hermens Joris zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 61.52 punten heeft Hermens Joris duidelijk gewonnen van Maria Dokter in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: