Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hillenbring Sven vs Rinus Vriend
Werk & Geld

Rinus Vriend 72.14 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Rinus Vriend en hillenbring Sven. Rinus Vriend scoort 72.14 punten in relatie tot hillenbring Sven in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 41.84 punten is Rinus Vriend de ten opzicht van hillenbring Sven de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Rinus Vriend de leiding geeft over hillenbring Sven.
Persoonlijke Vaardigheden

Hillenbring Sven 57.71 Punten

hillenbring Sven scoort 57.71 punten in relatie tot Rinus Vriend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rinus Vriend 15.52 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Rinus Vriend 15.52 punten in relatie tot hillenbring Sven. Het aantal van 15.52 punten redelijk laag.

Met een verschil van 42.19 punten is hillenbring Sven ten opzichte van Rinus Vriend de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rinus Vriend 48.26 Punten

Rinus Vriend scoort 48.26 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot hillenbring Sven. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Rinus Vriend en hillenbring Sven zijn.
Met een verschil van 36.6 punten is hillenbring Sven de ten opzicht van Rinus Vriend de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: